Cautare

53585 de rezultate pentru "stirile protv galati 12 mai" (5.58 secunde)
Negocieri soldate cu un conflict de interese revocat in premiera in Romania din evidentele Ministerului Muncii, o greva declansata de sindicalistii de la Sindicatul Solidaritatea al Siderurgistilor (SSS) suspendata si declarata ilegala de catre instante, un protocol semnat intre conducerea Combinatului si liderii a doua sindicate, respectiv FSS Metarom Galati si UTSL, care prevede acordarea retroactiva si cumulativa de la 1 ianuarie a majorarilor salariale cu conditia ca actualul CCM sa fie valabil pana la 31 decembrie 2008.
Ieri figurau nu mai putin de 122 de licitatii, ultima dintre acestea fiind anuntata in aceeasi zi de municipiul Cluj Napoca, pentru lucrari de reparatii curente la unitatile de invatamant. ... Valcea anunta licitatiile pe acest portal, ci si orase mai mici, precum Rovinari, Mizil sau Piatra Olt.
E normal sa ploua, sa ninga si, cu toate acestea, de fiecare data auzim ca autoritatile au fost luate prin surprindere si, mai grav, consecintele negative si pagubele imense arata ca inclusiv cetatenii au fost luati prin surprindere.
Mai mult decit atit, o mare parte dintre demnitari nici maacar nu stie cum araata un "baaiat cu ochi albastri".
Pensionarii galateni, la Bucuresti Conducerea Aliantei Pensionarilor din Galati, cu sprijinul conservatorilor, a fost la Bucuresti pentru a cauta solutii la problemele pensionarilor.
Dupa ce PNL Galati a infiintat o organizatie muncitoreasca al carei coordonator este fostul lider de sindicat al Combinatului, Maricel Oancea, consilierul local PC, Picu Apostol Roman, a anuntat ca va transmite o adresa scrisa lui Lakshmi Mittal prin care ii va atrage atentia ca siderurgistii au datorii din cauza salariilor mici pe care le primesc Nu mai este o noutate ca, o data la patru ani, in preajma alegerilor, politicienii incearca sa gaseasca tot felul de solutii pentru a atrage voturile siderurgistilor, al caror numar nu este deloc neglijabil, mai ales daca tinem cont si de membrii familiilor lor.
In luna mai 2006, CNSAS l-a gasit maior SIE in perioada 1986-1989 (cea in care a fost seful de cabinet al lui Dascalescu). Un an mai tarziu, acelasi CNSAS, dupa contestatia lui Mihailescu, decide ca el nu a colaborat cu Securitatea.
Galatiul este judetul cel mai calamitat din Romania, suprafata agricola afectata de seceta depasind in prezent 10.000 ha. Procentul de calamitare se situeaza intre 40 si 100%, cele mai afectate culturi fiind porumbul (4.453 ha) si floarea-soarelui (5.945 ha).
Presedintele Partidului Conservator Galati, Eugen Durbaca, i-a raspuns omologului sau liberal, Victor Paul Dobre, la afirmatiile facute simbata, intr-o conferinta de presa, referindu-se la o serie de aspecte din politica locala.
La congres liberal-democratii au mai votat si statutul partidului, programul politic al PLD si o rezolutie referitoare la probleme politice de pe scena politica nationala.
Democrat-liberalul Marius Necula s-a aratat ieri extrem de nemultumit de situatia care persista de ani buni in cartierul Cantemir si de relatiile tensionate aparute pe aceasta tema intre Galati si Braila.
Mai mult decat atat, Ion Stefan isi doreste ca la aceste dezbateri publice sa fie facut si un test poligraf, iar toti cei care vin in fata opiniei publice sa treaca prin filtrul detectorului de minciuni, aparat care ar fi, dupa parerea sefului PAE, singurul care ar arata daca cei intrati in cursa pentru locale spun adevarul sau nu.
Se afla in topul celor mai profitabile firme si totusi au doar cate un salariat. In aceasta situatie se afla trei firme care ocupa locurile 2, 7 si 10 in topul celor mai bune 20 de microintreprinderi.
Un grup de 33 de persoane din mai multe judete ale tarii a pagubit cu milioane de lei si peste 100.000 de euro aproape toate sucursalele de banci galatene, inselaciunea fiind posibila cu ajutorul mai multor societati care au asigurat aparenta de legalitate pana cand escrocii au pus mana pe bani.
Doar putin peste jumatate din numarul firmelor din Galati sunt active, iar problemele cu care se confrunta patronii IMM-urilor sunt atat de natura manageriala, dar au legatura si cu forta de munca calificata, care in prezent lipseste.
In urma cu mai bine de o luna mai multe persoane din comuna Fundeni declansau procedurile de stringere de semnaturi pentru a solicita administratiei centrale organizarea unui referendum pentru schimbarea primarului Iosif Mititelu.
Dupa ce Traian Basescu a anuntat ca nu va mai demisiona, urmind a se prezenta in fata electoratului la referendum, democratii si social-democratii galateni au inceput sa se intreaca in a prezenta tot felul de scenarii politice referitoare la modul in care se vor desfasura lucrurile pe scena politica in urmatoarele 30 de zile.
Investitiile in ceea ce priveste protectia mediului, in valoare de 76 de milioane de dolari, cu care conducerea Mittal Steel Galati s-a laudat ca le-a facut in ultimii 5 ani, potrivit comunicatelor de presa transmise in citeva rinduri, s-au dovedit a fi facute doar pe hirtie.
Sustine vicepresedintele FSS Metarom Galati, Emil Mihaila, care la inceputul acestei saptamini nu a primit sprijinul solicitat de la liderii sindicatelor de uzine de la Combinat afiliate la filiala locala a federatiei.
Ca si in alte orase, oamenii de afaceri din Galati si-au reorientat investitiile spre achizitiile de terenuri. In prezent cumpararea de terenuri este considerata cea mai profitabila afacere pe termen scurt.
google-analytics.com